HAAL TELSTAR IN HUIS

Een mancave, het thuiskantoor of de slaapkamer: elke kamer in huis kan worden omgetoverd tot een kamer met relaxte voetbalsfeer. Wil jij een ruimte bij jou in huis omtoveren tot een Telstar geïnspireerde kamer? Dan ben je hier op het juiste adres.

EIGEN PLEK CREËREN

Het coronavirus heeft ons helaas nog niet verlaten en dat betekent dat we nog wat langer moeten genieten vanuit het thuisfront. Mis jij het stadion? Dan kan het helpen om thuis een plek te maken in het thema van jouw voetbalclub. Een ongebruikte kamer, rommelzolder of tuinhuis kan makkelijk worden omgebouwd tot een relaxte plek. Het enige wat je hoeft te doen is het opruimen van je uitgekozen kamer en er je eigen spullen neer te zetten. Denk aan een comfortabele stoel, een fijne tafel en andere meubels die jij belangrijk vindt in een mannenkamer. Sluit jezelf in deze ruimte lekker af van de rest. Geen partner, huisgenoot of ouder die nog dient als stoorzender.

THEMA: TELSTAR

Als je een kamer hebt omgebouwd tot jouw eigen relaxte plek, dan wordt het tijd om hier een goed thema aan te hangen. En wat is een beter thema dan Telstar? Precies, niks! Deze voetbalclub uit Velsen-IJmuiden bestaat al bijna 60 jaar en dat mag gevierd worden. Breng de clubsferen in huis door onder andere de Telstar-kleuren toe te voegen aan de ruimte. De Witte Leeuwen kenmerken zich door de kleuren rood en blauw en dat mag dan ook gezien worden. Hoe je deze kleuren toevoegt aan de ruimte, is natuurlijk volledig aan jou. Schilder bijvoorbeeld een muur in één van deze opvallende kleuren of voeg wat accessoires toe in één van deze kleuren. Helemaal uitpakken? Merchandise van de voetbalclub zal het ook goed doen in jouw relaxruimte.

SUPPORT JE CLUB

Thuis zitten betekent natuurlijk ook dat we niet meer naar het Rabobank IJmond Stadion kunnen. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om de voetbalwedstrijden van Telstar thuis te bekijken en je club te supporten. Zet een televisiescherm, laptop of tablet neer in de ruimte en nodig een vriend fysiek of online uit, om zo samen van de wedstrijd te kunnen genieten. Maak de ruimte helemaal af door verduisterende gordijnen toe te voegen. Zo kijk je zonder lichtinval of andere stoorzenders lekker de wedstrijd weg. Niet alleen verduisterende gordijnen, maar ook een roljaloezie of shutters zijn een aanwinst voor in jouw relaxruimte. Aarzel ook niet om er een lekker biertje of nootje bij te pakken. Veel plezier!

ADO Den Haag nieuws De Graafschap nieuws FC Den Bosch nieuws FC Dordrecht nieuws FC Eindhoven nieuws FC Emmen nieuws FC Groningen nieuws
Helmond Sport nieuws Jong AZ nieuws Jong Ajax nieuws Jong PSV nieuws Jong Utrecht nieuws MVV Maastricht nieuws NAC Breda nieuws
Roda JC Kerkrade nieuws SC Cambuur nieuws TOP Oss nieuws Telstar nieuws VVV-Venlo nieuws Willem II nieuws

Sctelstarnieuws.nl

Bezoek Sctelstarnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Telstar van . Blijf op de hoogte van de laatste Telstar transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Telstar wedstrijden.

Sctelstarnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Sctelstarnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Sctelstarnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Sctelstarnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.